Клієнти ПриватБанку постають перед труднощами при знятті готівки з банкомата. Про це свідчить скарга на порталі Мінфін.

Українець заявив, що намагався зняти гроші з банкомата ПриватБанку, але спроба виявилася невдалою. Пристрій повідомив, що сталася помилка. У результаті гроші списалися, але не було отримано.

Банкомат. Фото: скрін youtube
Банкомат. Фото: скрін youtube

"В процесі функціонування банкомату було чутно як він відраховує необхідну суму, далі на екрані відобразилось повідомлення Out of service і банкомат перезавантажився. Кошти він не вида але з рахунку вся сума була списана", - поскаржився клієнт.

У ПриватБанку відреагували на скаргу та підтвердили, що у роботі банкомату стався збій. Фахівці розпочали процедуру повернення грошей, проте це вимагає часу. Клієнту заявили, що для отримання коштів йому, можливо, доведеться чекати 14 днів.

Популярні новини зараз
Ці Знаки Зодіаку вже зараз отримають у житті все, що хотіли: кому дуже пощастило Як уникнути арешту майна: чому переписка на родичів може виявитися поганим варіантом Смартфони йдуть у минуле: молодь масово повертається до кнопочних телефонів У YASNO повідомили неприємну новину для тих, хто платить за "нічним" тарифом
Показати ще

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Для ухвалення рішення за заявкою нам необхідно отримати звіт щодо залишку коштів у пристрої, інкасувати його. Ми зробимо все для повернення ваших грошей та повідомимо результати протягом 14 днів у смс повідомленні", - заявили у фінустанові.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, оплата комуналки через "Приват24": що робити, якщо платіж не проходить.

Також наш портал інформував, втратив кошти, тепер чекай 2 місяці: українця з карткою Монобанк шоковано походом до банкомату ПриватБанку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, виконайте три простих кроки: ПриватБанк роздає сертифікати на 55 та 100 тисяч гривень.