Українець вніс заощадження на депозит у Monobank, а в результаті не отримав жодних відсотків і навіть опинився у "мінусі". Про це свідчить відгук на порталі "Мінфін".

Клієнт Monobank заявив, що мав гіркий досвід відкриття депозиту. Він вніс свої заощадження, а коли виникла потреба забрати гроші, то не зміг отримати відсотків. На додаток до цього, зі слів чоловіка, з нього взяли штраф.

Карта Monobank. Фото: скрін youtube
Карта Monobank. Фото: скрін youtube

"Поклав усі свої кревні на депозит, сподівався хоч щось заробити. Минуло пів року, і тут терміново знадобилися гроші. Вирішив зняти достроково, думав відсотки хоч якісь будуть. Але що ви думаєте?! Відсотків ніяких! Ще й штраф узяли такий, що я в мінусі опинився!", - поскаржився українець.

Monobank. Фото: скрін youtube
Monobank. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Банки посилять обмеження грошових переказів: навіть дрібні платежі доведеться пояснювати 21 грн на день, а на місяць – майже 600 грн: "Київстар" приголомшив "грабіжницькими" умовами Українські супермаркети опустіли: яких продуктів поменшало через відключення світла В Україні хочуть змінити систему соцдопомоги: на що розраховувати людям
Показати ще

Фахівці Monobank у відповідь на скаргу заявили, що згідно з умовами договору при достроковому розірванні депозиту всі нараховані відсотки перераховуються за мінімальною ставкою. Також утримується сума надміру виплачених відсотків.

"При достроковому розірванні депозиту відсотки перераховуються за ставкою 0,01% річних. Також, після перерахунку за зниженою процентною ставкою сума надміру виплачених відсотків утримується з тіла депозиту", - попередили у банку.

Скарга на Monobank. Фото: скрін Мінфін
Скарга на Monobank. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, гроші "зависають" у системі: клієнтів Monobank попередили про збої.

Також наш портал інформував, клієнти Monobank скаржаться на безпричинне блокування карток: навіть переказ 100 гривень може стати "фатальним".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, банкомат дав збій і не видав гроші: Monobank дав важливе роз'яснення для українців.