Соняшникову олію, рисову крупу та сосиски будемо купувати за новими цінами. Скільки доведеться віддати на касі у супермаркеті, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі "Мінфін".

Ціни на продукти харчування змінюються досить динамічно і змушують українців понервуватись, адже багатьом доводиться рахувати кожну копійку, щоб грошей вистачило ще на комуналку та інші потреби. Цього разу супермаркети оновили цінники на рис, соняшникову олію та сосиски.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Ціни на соняшникову олію

Середня вартість соняшникової олії "Олейна" трохи знизилася - з 58,79 до 56,35 гривні за 850 мл. В той самий час продукт торгової марки "Щедрий Дар" став дорожчим майже на 4 гривні та в середньому продається по 60,46 гривні за 850 мл.

Ціни на олію. Фото: скрін Мінфін
Ціни на олію. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

Ціни на рис

Довга рисова крупа в середньому коштуватиме 55,37 гривні за кілограм, що більш ніж на 2 гривні дешевше, ніж минулого місяця. Довгий пропарений рис подорожчав на 40 копійок – до 60,40 гривні за кіло. Помітно подешевшав круглий рис. Середній цінник зменшився із 72,17 до 67,87 гривні за кілограм.

Ціни на рис. Фото: скрін Мінфін
Ціни на рис. Фото: скрін Мінфін

Ціни на сосиски

Сосиски "Бащинський філейні" в середньому продаються по 226,85 гривні за кілограм. Цінник збільшився на понад 10 гривень.

Ціни на сосиски. Фото: скрін Мінфін
Ціни на сосиски. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, в Україні перерахували ціни на макарони та деякі крупи: за що заплатимо більше.

Також наш портал інформував, супермаркет залишите з порожнім гаманцем: нові ціни на печериці, зелену цибулю та болгарський перець.

Крім того, ми писали, і рибку з'їсти, і заощадити: супермаркети знизили ціни на скумбрію, оселедці та сардини.