У Здолбунівській громаді вирішили підвищити ціни на вивезення сміття. Таке рішення ухвалили після обговорення на засіданні виконавчого комітету міської ради.

Основною причиною, чому довелося збільшити плату, є зростання мінімальної заробітної плати. З великим зростанням мінімалки , комунальним підприємствам потрібно більше грошей, щоб платити своїм працівникам гідну заробітну плату.

Вивіз сміття. Фото: скрін youtube
Вивіз сміття. Фото: скрін youtube

Це зміни вартості послуг вплинуть не тільки на місто, а й на сусідні села П'ятигірського та Копитківського старостинських округів. Тепер за вивіз сміття з кожної людини на місяць будуть брати 23,9 гривні.

Це означає, що жителі цих районів будуть платити більше кожен місяць за те, щоб їхні відходи регулярно забирали та утилізували. Збільшення тарифів - це не просто збільшення платежів для жителів, але й необхідний крок для забезпечення якості комунальних послуг.

Популярні новини зараз
Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Вивіз сміття, скріншот: YouTube
Вивіз сміття, скріншот: YouTube

Підняття цін допоможе комунальним службам покрити свої зростаючі витрати і продовжувати працювати ефективно, забезпечуючи чистоту і порядок у громаді. Також це допоможе утримувати робочі місця і забезпечити співробітникам гарний дохід.

Раніше ми писали про те, що готуйте гаманці: електроенергія в Україні може подорожчати на третину

Крім того, Знай.ua повідомляв, подорожчання електроенергії: споживачам дали шанс пом'якшити удар

Також наш портал інформував, українцям пояснили, чи можна заперечити "придатність": рішення ВЛК не остаточне