Віддалена робота, яка пропонує не тільки гнучкий графік, але й високий рівень доходу, стає все більш популярною серед українців. Нині багато компаній готові платити конкурентні зарплати навіть за виконання робочих завдань з дому.

Пропозиції роботи з високою зарплатнею можна знайти у багатьох галузях. Наприклад, в освіті, туризмі, продажах та технічній підтримці.

Віддалена робота. Фото Freepik
Віддалена робота. Фото Freepik

Ось кілька прикладів вакансій віддаленої роботи, де зарплата може сягати до 30 тисяч гривень:

Викладач англійської мови. Онлайн-школа шукає викладачів англійської мови з досвідом роботи та глибокими знаннями. Оплата: 15-30 тис. грн.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

Менеджер з продажу. Онлайн-школа потребує менеджера для реклами своїх курсів. Досвід роботи не є обов'язковим, надається навчання. Оплата: 15-30 тис. грн.

Менеджер туристичного агенства. Турагентство шукає менеджера для співпраці з туристичними агентами. Оплата: 20-35 тис. грн.

Спеціаліст клієнтської підтримки. Компанія-розробник програмного забезпечення шукає спеціаліста для надання підтримки клієнтам. Графік роботи: з понеділка по п’ятницю з 15:30 до 00:00. Оплата: 27,4 тис. грн.

Це лише вершина айсберга, оскільки вакансій з віддаленою роботою набагато більше. Їх можна знайти на різноманітних сайтах з працевлаштування.

Щоб успішно знайти віддалену роботу з достойною оплатою, рекомендується:

  • Скласти якісне резюме, де відзначити свої навички та досвід, що підходять для віддаленої роботи.
  • Вказати в резюме готовність працювати віддалено.
  • Активно переглядати вакансії на спеціалізованих сайтах.
  • Звертатися до рекрутингових агентств, які спеціалізуються на пошуку віддалених працівників.

Раніше ми повідомляли, що Жінки змушені опановувати трактори: чоловіків стає все менше у професії

Нагадаємо, що Соціальна допомога перетворилась на безгрошів'я: через обіцянки пенсіонер втратив все