Побутовим споживачам потрібно встигнути пройти важливу процедуру до 31 березня, щоб уникнути можливої ​​переплати. Попередження було опубліковано facebook-сторінці Комунального концерну "Центр комунального сервісу".

Комунальники зробили останнє попередження для українців – до кінця березня потрібно передати показники квартирних лічильників. Зробити це слід навіть тим, хто користувався послугами і числові значення залишилися незмінними.

Лічильник води. Фото: скрін youtube
Лічильник води. Фото: скрін youtube

"Нагадуємо, якщо споживач не користувався комунальною послугою (був відсутній у квартирі чи встановлено бойлер), задля уникнення некоректних нарахувань, дані квартирних лічильників потрібно передавати такі самі, як і попередні", - йдеться у повідомленні.

Аналогічне нагадування зробили й у КП "Київтеплоенерго". Споживачам нагадали, що від своєчасності передачі показників залежить правильність нарахувань у платіжках. Якщо немає бажання переплачувати, краще не відкладати процедуру.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube

Водночас фахівці підприємства додали, що у разі запізнення показники можна скоригувати.

"Якщо показання не вдалося передати вчасно, їх можна скоригувати. Після внесення актуальних даних, коригування нарахувань здійсниться автоматично", - йдеться у повідомленні.

Раніше портал Знай повідомляв, замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників.

Також наш портал інформував, людям підвищення тарифів, олігархам та монополістам – радість: експерт пояснив, кому вигідно піднімати ціни.

Крім того, ми писали, немає субсидії – не засмучуйтесь: є спосіб віддавати за комуналку менше.