Українські пенсіонери, які отримують виплати через Ощадбанк, мають встигнути пройти важливу процедуру. Про це йдеться у повідомленні пресслужби Пенсійного фонду України.

У відомстві виступили з важливим попередженням для пенсіонерів, які набули статусу ВПО до 24 лютого 2022 року та отримують гроші на карти "Ощадбанку".

Пенсіонери. Фото: скрін youtube
Пенсіонери. Фото: скрін youtube

Цій категорії громадян до 31 березня потрібно встигнути пройти фізичну ідентифікацію, з'явившись особисто у ПФУ, відділення "Ощада" або зробити все в онлайн-режимі.

"Нагадуємо, що для осіб, які взяті на облік як внутрішньо переміщені особи до 24 лютого 2022 року та отримують пенсію в АТ "Ощадбанк", продовжується проведення фізичної ідентифікації", - йдеться у повідомленні ПФУ.

Популярні новини зараз
Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube
Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

У Пенсійному фонді застерігають, що у разі непроходження ідентифікації гроші будуть накопичуватися на розрахунковому рахунку пенсіонера, але отримати їх він зможе лише після завершення обов'язкової процедури.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, не тільки втратите стаж, а й не отримаєте пенсію: у ПФУ попередили українців – перевірте уважно.

Також наш портал інформував, 114 грн на харчування та ліки: маленькі пенсії та комуналка ставлять українських пенсіонерів на межу голоду.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, втратили стаж в одну мить: у ПФУ попередили українців - зробіть, щоб не залишитися без пенсії.