Військовослужбовець поскаржився на ПриватБанк через блокування рахунку, на який прийшли гроші, необхідні для ремонту дронів. Про це свідчить відгук, опублікований на порталі "Мінфін".

Клієнт ПриватБанку представився військовослужбовцям і поскаржився, що фінустанова заблокувала його рахунок після зарахування грошей із донату на запчастини для дронів.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

"Люди в підтримці забули що війна в країні! Заблокували рахунок після того, як прийшли гроші з бінансу через п2п, це були гроші з донату і мали піти на запчастини для дронів", - поскаржився клієнт.

За словами українця, він надав усю можливу інформацію про транзакції, але підтримка банку ніяк не сприяла зняттю обмежень.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Придумали, що хтось подав скаргу на шахрайську транзакцію і заблокували рахунок, надав усі дані про транзакції, що ось так і так, а людям, які сидять у підтримці, взагалі все одно", - обурився військовослужбовець.

У ПриватБанку відреагували на скаргу та запевнили, що надали клієнту всю необхідну інформацію для врегулювання питання.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, заблокував карту без пояснень: ПриватБанк залишив вдову військового з дитиною без копійки на існування.

Також наш портал інформував, цьому вас оператори не навчать: як вибрати банківську картку та уникнути зайвих витрат за нею.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, ПФУ гроші перерахував - банк розводить руками: клієнтка "Привату" залишилася без місячної пенсії.