Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які користуються картками одного з найбільших українських державних банків "Ощадбанк", є дуже важлива інформація. Деяким клієнтам банку навіть доведеться здійснити візит до одного з відділень.

Справа в тому, що частина платіжних карток державного банку, термін дії яких закінчився під час військового стану, будуть дійсні до 31 березня 2024 року.

Про це стало відомо завдяки нагадуванню від прес-служби "Ощадбанку".

Ощадбанк, фото: Знай.ua
Ощадбанк, фото: Знай.ua

Згідно із заявою самого "Ощадбанку", це стосується тих банківських карток, термін дії яких закінчився починаючи з лютого 2022 року. Очікується, що цей термін може бути пролонгований, як і попереднього разу наприкінці 2023 року.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Якщо банк ухвалить таке рішення, то і після 31 березня такі картки продовжать повноцінно працювати, а їхні власники зможуть:

- оплачувати покупки у магазинах;

- переводити в готівку свої кошти в банкоматах.

Проте "Ощадбанк" нагадує, що якщо картку вже перевипущено, її потрібно забрати у відділення банку.

"Ощадбанк", фото: Знай.uа
"Ощадбанк", фото: Знай.uа

Важливо також нагадати нашим читачам той факт, що "Ощадбанк" уже кілька разів продовжував термін дії платіжних карток через воєнний стан в Україні. Востаннє це сталося наприкінці 2023 року, термін продовжено до 31 березня 2024-го включно.

Нагадаємо, ПриватБанк встановлює обмеження на платіжні картки: хто може залишитися без грошей.

Раніше повідомлялося, нульовий тариф: ПриватБанк дав шанс заощадити.

Також, ПриватБанк зробив важливе оголошення: стосується всіх власників платіжних карток.