Малозабезпечені українці можуть отримати допомогу на оплату житлово-комунальних послуг, у тому числі погашення вже накопиченої заборгованості. Про це йдеться на офіційному сайті міста Одеса.

Мешканці Одеси, які перебувають у складних життєвих обставинах і не можуть своєчасно та в повному обсязі платити за комунальні послуги, мають змогу звернутись за адресною матеріальною допомогою.

Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube

Зазначається, що на останньому засіданні Комісії було ухвалено рішення виділити понад мільйон гривень для 100 громадян на погашення боргів за житлово-комунальні послуги.

"Комісія прийняла рішення призначити адресну муніципальну допомогу на погашення заборгованості з оплати за житлово-комунальні послуги 100 громадянам м. Одеси на загальну суму 1 065 200 грн. Дванадцятьом громадянам надано рекомендації для призначення адресної муніципальної допомоги на погашення заборгованості", - говориться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Оплата комуналки, кадр з відео
Оплата комуналки, кадр з відео

Наголошується, що дана програма підтримки малозабезпечених громадян фінансується у рамках Міської цільової програми на 2024-2026 роки.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, платіжки за газ неприємно "витягуватимуть" ще більше: важливе уточнення, на яке звернули увагу газовики.

Також наш портал інформував, людям підвищення тарифів, олігархам та монополістам – радість: експерт пояснив, кому вигідно піднімати ціни.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, комусь доведеться заплатити більше, а деякі викладуть на 20% менше: українцям влаштували тарифну "лотерею".