Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які уважно ставляться до своїх платіжок по комуналці, є дуже важлива інформація від фахівців компанії "Нафтогаз". Деякі споживачі негативно відреагували на поради компанії стосовно того, що потрібно робити, якщо в квартирі ніхто не проживає, а газ підключений.

Є думка, що ці поради лише посилюють становище власників житла. Багато українців упевнені, що "облгази" спеціально "малюють" зовсім інші нарахування.

Про це стало відомо завдяки інформації під публікацією компанії "Нафтогаз" у соціальній мережі Facebook.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Один із клієнтів компанії звернувся з таким повідомленням: "Навіщо ви даєте поради, які не працюють? Вчасно передані показання, що підтверджується записами в особистому кабінеті, не є гарантією, що Облгаз "не виставить" зовсім іншу цифру, на яку ви нарахуєте оплату, не беручи до уваги показання лічильника. Яка різниця, де знаходиться споживач, якщо він газ не споживає? Навіщо ваша "група підтримки", яка "не підтримує" і не допомагає, а тільки відправляє в Облгази розбиратися? Нижче скріншот, як підтвердження сказаного".

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Показники лічильника газу, скріншот: YouTube
Показники лічильника газу, скріншот: YouTube

Представники компанії "Нафтогаз" надали відповідь і заявили, що принцип обліку обсягів спожитого газу не змінився.

Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook

"Дані про показники надходять до Вашого оператора ГРМ, вони на ці показники формують обсяги та передають їх нам. Після чого постачальник нараховує суму до оплати за спожитий газ. Тому у разі невідповідності переданих показань радимо звернутися до місцевого оператора ГРМ (облгазу) для проведення перерахунку . Або ж на наступний період передайте актуальні показники лічильника", - заявили представники "Нафтогазу".

Нагадаємо, "Нафтогаз" розповів, як уникнути великих проблем.

Раніше повідомлялося, готуйтеся платити за газ більше: на скільки можуть піднятися тарифи.

Також, "Придивіться до своїх лічильників": "Газмережі" терміново звернулися до українців.