Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які уважно стежать за своїми платіжками з комуналки, є дуже важлива інформація. Виявляється, що у березні газ для побутових споживачів не подорожчає, проте дуже важливо знати точну вартість кубометра газу у березні.

Консультаційний центр для населення "ГазПравда" у мережі Facebook повідомляє, що вартість кубометра газу в березні коливатиметься від 7,70 до 9,99 грн.

Ціни на газ у березні, графік: "ГазПравда"
Ціни на газ у березні, графік: "ГазПравда"

Повідомляється, що свої пропозиції на березень оприлюднили 12 постачальників. Залежно від газопостачальної компанії, вартість кубометра газу в березні коливатиметься від 7,70 до 9,99 грн. При цьому у 7 постачальників ціна кубометра нижча за 8 грн, ще у 5 – вища.

Переважна більшість (близько 98%) українських побутових споживачів газу є клієнтами Газопостачальної компанії «Нафтогаз України»: 12,3 млн. українських домогосподарств купують природний газ за ціною 7,96 грн за кубометр.

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Споживання газу. Фото: скрін youtube
Споживання газу. Фото: скрін youtube

Діючі річні тарифні пропозиції діють до 1 травня 2024 року включно. До кінця опалювального сезону газ точно не подорожчає.

Деякі українці зауважили, що у квитанціях приходять абсолютно незрозумілі тарифи, практично по 23 гривні. І це в той час, коли у "Нафтогазі" заявляють про 7,96 гривні. У коментарі під публікацією "Нафтогазу" прийшов ще один клієнт компанії, і заявив: "Це, напевно, тариф за розподіл газу, і платять його Оператору газорозподільних мереж області. Я теж платив цю абонплату 22 грн 32 коп./місяць".

Нагадаємо, "Чек є, а грошей немає": у "Нафтогазі" підказали, як повернути кошти після популярної помилки.

Раніше повідомлялося, тарифи на світ у березні: скільки доведеться платити.

Також, 23 грн. куб? Клієнти "Нафтогазу" шоковані дивними сумами у квитанціях.