"Ощадбанк" - популярний банк серед українців. В установі часто розповідають про нові та діючі правила, пропонують вигідні умови та відповідають на питання клієнтів.

До фахівців установи звернувся клієнт банку з проханням пояснити до якого періоду часу дійсна його картка.

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube
Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

"Доброго дня! На карті банку є дата дії картки 03/24 - питання:карта буде працювати до 03/24 чи по 03/24? Підкажіть, будь ласка" - цікавиться чоловік.

Фахівці банку роз'яснили це питання. За їх словами, карта буде діяти до кінця березня 2024 року. Однак в майбутньому банк може прийняти рішення про продовження терміну дії карток, які закінчуються. Про це рішення обов'язково повідомлять.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

В Ощадбанку нагадали, що нову карту можна замовити та отримати у відділенні. Окрім цього працівники пояснили як дізнатися про перевипуск банківської картки та як перевірити її наявність.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

"Картка перевипускається. Перевірити наявність нової карти ви можете в Ощад24 або по дзвінку до контакт-центру 0800210800. Якщо ж карта ще не замовлена, оператор допоможе здійснити її замовлення"- відповіли в установі.

Таким чином, клієнти з картками в яких закінчився термін дії можуть перевипустити або замовити нову.

Звернення до "Ощадбанку". Фото: скрін Фейсбук
Звернення до "Ощадбанку". Фото: скрін Фейсбук

Звернення до "Ощадбанку". Фото: скрін Фейсбук
Звернення до "Ощадбанку". Фото: скрін Фейсбук

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, ПФУ гроші перерахував - банк розводить руками: клієнтка "Привату" залишилася без місячної пенсії

Раніше портал Знай інформував, сьогодні все добре, а завтра – ви без грошей: ПриватБанк раптово вводить обмеження

Також наш портал повідомляв, щонайменше 500 гривень: ПриватБанк порадує щедрим кешбеком, кому пощастить