ПриватБанк може раптово блокувати рахунки клієнтів, іноді навіть без будь-якого попередження. Про це свідчать відгуки на порталі Мінфін.

Українець поскаржився на ПриватБанк через раптове блокування картки. Він зазначив, що до цього був клієнтів фінустанови більше 10 років і ніколи не стикався з подібними ситуаціями.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Був клієнтом Привата більше 10 років, при звичайній оплаті в магазині помітив що карту заблоковано, виявилось що договір розірвано в односторонньому порядку, без будь-яких попереджень!", - обурився українець.

За словами чоловіка, у службі підтримки йому заявили, що не було надано документів, що підтверджують походження коштів на карті. Проте офіційного запиту він від банку не отримував. Тепер йому відмовляють у обслуговуванні.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини
Показати ще

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

У ПриватБанку відреагували на скаргу та запевнили, що все сталося у рамках правил фінмоніторингу. За рішенням банку обслуговування клієнта обмежене, але може повернути гроші, звернувшись у відділення і надавши реквізити іншого банку.

"Всі заходи здійснюються відповідно до внутрішніх процедур і відповідають вимогам, які стосуються безпеки та дотримання правил фінансового моніторингу в Україні", - відповіли фахівці фінустанови.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ПФУ гроші перерахував - банк розводить руками: клієнтка "Привату" залишилася без місячної пенсії.

Також наш портал інформував, карткові операції можуть потрапити під обмеження: що потрібно зробити клієнтам "ПриватБанку".

Крім того, ми писали, ПриватБанк не дає українцям розрахуватися за комуналку: "Жах, а не обслуговування".