ПриватБанк порадує клієнтів щедрим кешбеком. Деякі українці зможуть отримати щонайменше 500 гривень. При цьому максимально можливий бонус – 25 тисяч гривень. Про це говориться на офіційному сайті фінустанови.

Клієнти ПриватБанку можуть отримати акційний кешбек на картку до 25 тисяч гривень. Для цього потрібно виконати кілька умов до 5 березня 2024 року.

Приват24. Фото: скрін youtube
Приват24. Фото: скрін youtube

Так, грошовий бонус надається за грошові перекази через сервіс Payoneer в "Приват24" – чим вища сума, тим більше кешбек.

Як взяти участь в акції:

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще
  • створити обліковий запис Payoneer через "Приват24";
  • переказати кошти через сервіс Payoneer на картку фізичної особи або валютний рахунок ФОП на суму від 500 доларів.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Гарантований кешбек у розмірі 500 гривень нараховується за умови переказів на суму від 500 до 1000 доларів. Якщо сума переказів від 1000 до 50000 доларів – кешбек 1500 гривень. При переказі від 5000 до 10 000 доларів гарантований кешбек становитиме 2500 гривень.

В той самий час хтось з учасників акції отримає 25 тисяч гривень. Щасливчика оберуть випадковим чином наприкінці останнього етапу – 5 березня.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк знизив тарифи вдвічі: скільки заощадять українці.

Також наш портал інформував, заплатив одну суму – списали вдвічі більше: українці скаржаться на проблеми з картками ПриватБанку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що в ПриватБанку дарують клієнтам новенькі iPhone 15 Pro: хто може отримати щедрий подарунок.