Українцям повідомили про нову програму підтримки, яка включає в себе відшкодування проїзду на транспорті. Про це стало відомо з рішення Львівської міської ради.

Люди, які мають особливі потреби, або ж потреби у допомозі можуть отримувати пільги. А витрати на деякі послуги громадянам будуть компенсувати. Право на отримання грошової підтримки мають львів'яни з відповідним статусом.

Грошова допомога. Фото: скрін youtube
Грошова допомога. Фото: скрін youtube

Деякі категорії громадян мають право на отримання різних пільг. Одна з них – відшкодування витрат на проїзд. Рішення було ухвалено Львівською міською радою нещодавно.

Пропозиція передбачає надання пільги на проїзд у вигляді компенсації для маломобільних громадян, котрі користуються кріслами для пересування. Компенсація надається для проїзду у соціальному таксі.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Люди з інвалідністю, кадр з відео
Люди з інвалідністю, кадр з відео

Міська рада співпрацює з компанією перевізником і буде відшкодовувати трати на проїзд від таксі Uklon. Для кожної особи, котра користується цими послугами передбачена компенсація у вигляді до 800 гривень. Кошти будуть зараховуватись на кожну поїздку, але для цього її варто фіксувати.

Для того, щоб отримати відповідну компенсацію варто звернутись до Львівської міської ради та надати необхідний пакет документів. Серед цих документів є і документальне підтвердження кількості поїздок.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, подвійна ставка чи вільний день: як українцям мають компенсувати працю у вихідний

Раніше наш портал інформував, допомогу нададуть незалежно від доходу: хто може розраховувати на 500 гривень щомісяця

Також портал Знай повідомляв, українцям допоможуть виправити матеріальне становище: кому виплатять від 2 до 30 тисяч гривень