Декілька категорій українців можуть отримати матеріальну допомогу у розмірі від 2000 до 30 000 гривень. Про це повідомляється на facebook-сторінці Щастинської міської громади.

Програма підтримки поширюється на ВПО Щастинської міської територіальної громади, які перемістилося після 24 лютого 2022 року та перебуває на підконтрольній уряду Українці території.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Розмір матеріальної допомоги визначається спеціальною комісією залежно від складності проблеми заявника. Загалом програмою передбачені такі виплати:

  • 2000 гривень для осіб віком від 18 років;
  • 3000 гривень для дітей віком до 18 років;
  • 5000 гривень для людей з інвалідністю;
  • до 30 000 гривень для людей з онкологічними захворюваннями.

Українці, фото Знай.ua
Українці, фото Знай.ua

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Для оформлення фінансової допомоги заявнику потрібно подати копію довідки ВПО, паспорта, ІПН, свідоцтва про народження дітей, довідки МСЕК про встановлення інвалідності, а також довідку з "ПриватБанку" або "Ощадбанку" про реквізити відкритого рахунку картки.

Грошова допомога. Фото: скрін youtube
Грошова допомога. Фото: скрін youtube

Порядок отримання допомоги

Перш ніж подавати документи, прохач допомоги повинен заповнити онлайн-форму. Документи необхідно надати на адресу: м. Дніпро, вул. Калнишевського, 27к у будні з 10:30 до 14:30. Попередньо заявник повинен обов'язково зв'язатися зі спеціалістом за телефоном: 0681141377.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, з незаможного зроблять бізнесмена: українці можуть отримати від держави солідну допомогу.

Також наш портал інформував, допомогу 4700 гривень на людину: хто з українців отримає виплати.

Крім того, ми писали, по 500 гривень щомісяця: хто з українців отримає компенсацію на оплату комуналки.