З початком повномасштабного вторгнення багато українців опинилися в складних життєвих обставинах. Вимушений переїзд, втрата роботи та зниження доходу - лише частина того, з чим довелося зіткнутися громадянам.

Щоб хоч якось підтримати українців, організації, влада т о фонди надають фінансову допомогу. Про те, хто та які виплати може отримати на Херсонщині, розповіли на сайті міської військової адміністрації.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Сума допомоги коливається від 15 до 50 тисяч гривень. А отримати її можуть наступні категорії мешканців:

1) батьки або законні представники дітей, які отримали поранення у період з 9 березня 2023 року в результаті військової агресії рф. Таким громадянам виплачуватимуть близько 30 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

2) 50 тисяч гривень отримають херсонці, які зобов'язалися поховати мешканців регіону, які загинули від російської агресії з 03.05.2023 року. Ці кошти мають бути витрачені на організацію заходів, пов'язаних з похованням загиблих мешканців.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

3) Мешканці регіону (цивільні особи), які з 9 березня 2023 року отримали поранення, ушкодження внаслідок дій, пов'язаних з військовою агресією російської федерації. Таким громадянам виплатять допомогу в розмірі 20 тисяч гривень на кожного.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, плюс 716 грн із березня: пенсіонерам призначили пристойну надбавку

Раніше портал Знай інформував, перевіряй шухлядки: українцям пропонують 5 тисяч за монету, яка була у кожного

Також наш портал повідомляв, держава скоротила виплати переселенцям: хто ще зможе отримувати копійки