Українці користуються послугами трьох мобільних операторів - Lifecell, Vodafone та Київстар. На їх сторінках та сайтах публікують вигідні пропозиції та дарують бонуси.

Цього разу, компанія Lifecell пропонує українцям отримати додаткові гроші. Про те, які умови отримання розповіли на офіційній сторінці мобільного оператора.

"Lifecell", скріншот: YouTube
"Lifecell", скріншот: YouTube

"Потурбуємось про вас у найбільш необхідний момент! Активуйте послугу Додаткові гроші, а користуйтесь саме тоді, коли кошти будуть необхідні." йдеться в повідомленні

Таким чином. клієнти Lifecell можуть отримати від 40 до 800 гривень на оплату будь-яких мобільних послуг. Дана послуга підійде для абонентів, в яких закінчилися кошти, але поповнити баланс немає змоги.

Популярні новини зараз
Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Як підключити послугу

Щоб отримати необхідну суму, наберіть *117*1# та тисніть 1​. Для перевірки балансу нарахованих коштів, натисніть наступну комбінацію цифр: 111*111#​.

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

Використану суму можна повернути при поповненні мобільного рахунку. Важливо, що окрім взятої суми заплатити доведеться й "комісію" за використання. Її розмір залежить від заборгованої суми та терміну погашення.

За перші два дні користування, додаткова плата не зніматиметься. А починаючи з 3-го дня, користувачі платитимуть від 12 гривень, залежно від суми.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, Vodafone космічними тарифами забирає у пенсіонерів останнє: "Коли вже наж*ретесь?

Раніше портал Знай інформував, повинно списати 1 гривню, на рахунку – мінус 20: від "Київстару" йдуть клієнти через нові правила

Також наш портал повідомляв, "Київстар" дарує 7 днів безкоштовного користування послугами: активувати можна до 29 лютого