Мобільний оператор "Київстар" дав шанс скористатися своїми послугами абсолютно безкоштовно протягом 7 днів. Детальною інформацією поділилися на офіційній facebook-сторінці компанії.

"Київстар" регулярно радує абонентів різного роду "плюшками", які дають шанс непогано заощадити чи навіть скористатися якимись послугами без додаткової плати.

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

Цього разу в компанії потішили новою можливістю заощадити. Так, українці можуть отримати безкоштовний доступ до сервісу "Київстар ТБ" за спеціальним промокодом.

Наголошується, що скористатися шансом можна до 29 грудня, а безкоштовний період використання сервісу складає 7 днів із моменту активації.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Перегляд телевізора. Фото: скрін youtube
Перегляд телевізора. Фото: скрін youtube

"Щоб вечір став ще приємніше, даруємо промокод DOBROTA на Преміум HD, який можна активувати до 29 лютого. Він діє 7 днів з моменту активації на весь контент, окрім категорії покупка", - говориться у повідомленні мобільного оператора.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, гроші зникають з рахунку: абонентам Київстар, Lifecell та Vodafone розповіли, як перевірити, куди вони подіються.

Також наш портал інформував, як убезпечити свої дані під час втрати телефону: кіберполіція розповіла про екстрений план дій.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв рік без абонплати, сучасні гаджети і безкоштовні мегабайти: Vodafone порадує всіх клієнтів приємними подарунками.