Популярний мобільний оператор Vodafone обурює українців частим підвищенням тарифів. Особливо ціни на зв'язок б'ють по гаманцям пенсіонерів.

Про це написала клієнтка на сторінці оператора у Facebook.

Жінка скаржиться на те, що оператор часто підвищує цінник на тарифи, що дуже б'є по кишенях простих українців.

Vodafone. Фото: скрін youtube
Vodafone. Фото: скрін youtube

Вона каже про те, що не знаеє жодного оператора, який би три рази на рік змінював ціни на тарифні пакети.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Коли ви вже наж*ретесь? Жоден оператор тричі на рік не піднімає тарифи. 200 грн. на місяць для пенсіонерів із пенсією 2300 це не такі вже малі кошти. Зробіть дешеві тарифи для пенсіонерів", - написала українка.

У свою чергу оператори пояснили подорожчання послуг тим, що через атаки окупантів, компанія часто відновлює обладнання на території, де ведуться активні бойові дії. Це обоходиться оператору у кругленьку суму.

"Ми дбаємо про підтримку зв’язку по всій Україні. Вкладаємо мільйони гривень, щоб постійно відновлювати наше обладнання там, де йдуть бойові дії. Ми робимо це власним коштом. Через те, що багато людей переїхали в інші регіони, маємо перебудовувати, підсилювати мережу там, де раніше було менше абонентів. Щоб у всіх був якісний зв’язок. При цьому, ми намагаємося якомога рідше робити перегляд тарифів, залишаючи ціну мінімально можливою", – пояснюють у Vodafone.

Скарга на Vodafone. Фото Facebook
Скарга на Vodafone. Фото Facebook

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, безкоштовний зв'язок та інтернет: Vodafone побалує своїх абонентів.

Також наш портал інформував, українець попередив про підступ від Lifecell: у спробах заощадити можна виявитися боржником.

Крім того, ми писали, "Київстар" порадував українців новим "халявним" тарифом: лише 50 гривень на місяць.