Деякі споживачі можуть зіткнутися з неточностями у платіжках за блакитне паливо. Це може статися не лише через невчасно передані показники лічильника. Про це повідомляється на facebook-сторінці компанії "Нафтогаз".

Нерідко в житті споживачів відбуваються зміни, про які слід своєчасно інформувати постачальника послуг, щоб не зіткнутися з різними труднощами.

Платіжка "Нафтогаз". Фото: скрин youtube
Платіжка "Нафтогаз". Фото: скрин youtube

Так, у "Нафтогазі" нагадують, що при зміні прізвища, номера телефону чи адреси електронної пошти українці можуть оновити свої дані через електронний кабінет користувача.

У компанії наголошують, що це дозволить отримувати:

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще
  • правильні нарахування за спожитий газ;
  • актуальну інформацію щодо особового рахунку;
  • коректне інформування;
  • швидкий доступ до онлайн-сервісів та передачі показників.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Як актуалізувати дані?

На офіційному сайті "Нафтогазу" перейти до розділу "Клієнтам" та обрати "Актуалізація даних". Далі створити запит, надати необхідні документи та підписати онлайн-заяву.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Схема зі збирання грошей": українці повстають проти "Нафтогазу" через неврахування показів лічильника.

Також наш портал інформував, старим без смартфонів не обійтися: "Нафтогаз" опинився під вогнем критики через дивні вимоги.

Крім того, ми писали, "третя платіжка" за газ щомісяця – міф чи реальність: газовики поставили крапку у цьому питанні.