Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які з великою відповідальністю ставляться до своїх платіжок за комуналкою, є відповідь на дуже поширене запитання. Справа в тому, що деякі клієнти компанії Yasno досі не знають, як правильно працювати з чат-ботами.

Йдеться саме про "Viber" і про те, як правильно передавати показники.

Про це стало відомо завдяки відповіді фахівців компанії Yasno на запитання однієї з клієнток у соціальній мережі Facebook.

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

Одна з клієнток компанії звернулася з питанням такого плану: "Допоможіть розібратися з вайбер-ботом для передачі показань, а бажано фото з тим, як має виглядати передача показань, тому що, чесно кажучи, за прикладом, а саме: (Введіть показання: ДЕНЬ пробіл НІЧ (всі цифри до коми). Я вводжу за прикладом, і щоразу мені видає не вірний формат! Як я вже тільки не вводила і щоразу не вірний формат".

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Viber
Viber

Фахівці компанії Yasno відповіли, і надали відповідь, що і як необхідно робити в даному месенджері.

У чат-боті у Viber Yasno-online:

- Виберіть регіон.
- Введіть номер особового рахунку.
- Вкажіть зонність лічильника, далі за підказками чат-бота оберіть вказаний вами особовий рахунок для роботи.

"Введіть свідчення (всі цифри до коми). Натисніть "надіслати свідчення". Для розгляду вашого кейсу, будь ласка, напишіть нам в особисті повідомлення адресу, ПІБ власника та свідчення", - додали фахівці компанії.

Відповідь "Yasno", скріншот: Facebook
Відповідь "Yasno", скріншот: Facebook

Нагадаємо, українцям допоможуть сплатити "драконівські" платіжки.

Раніше повідомлялося, що ПриватБанк не дає українцям розрахуватися за комуналку: "Жах, а не обслуговування".

Також, сім'я платитиме на 100 гривень більше? Як із квітня українцям перерахують тарифи на воду.