Українців закликають відмовлятися від старих паперових рахунків та переходити на їхні віртуальні аналоги. Споживачів, які наважаться на зміни, обіцяють нагородити. Про це заявили фахівці компанії-постачальника YASNO в соцмережі facebook.

Споживачем дають вибір – отримувати паперові чи електронні платіжки за електроенергію. Багато хто вже зробив свій вибір, а деякі українці ще не визначилися. У YASNO заявили, що кожен, хто перейде на віртуальні платіжки, зможе отримувати бонуси.

Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube
Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube

"За відмову від паперової платіжки наші клієнти щомісяця отримують 10 бонусів у програмі лояльності. Ці бонуси можна обміняти на послуги чи товари у наших партнерів", - йдеться у повідомленні компанії.

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше в YASNO вже пояснювали, що електронні рахунки за електроенергію мають таку ж юридичну силу, як і паперові. В той самий час вони раніше генеруються в особистих кабінетах, аніж доставляються паперові платіжки.

За потреби споживачі мають можливість роздрукувати рахунок, попередньо завантаживши його на свій комп'ютер чи смартфон.

Віртуальні платіжки. Фото: скрін facebook.com/yasno.com.ua
Віртуальні платіжки. Фото: скрін facebook.com/yasno.com.ua

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, заміна лічильника на двофазний: в "Yasno" підказали, як знизити платіжки та не витратити всі гроші.

Також наш портал інформував, екстрені, стабілізаційні та аварійні відключення: у Yasno розповіли, чому може зникати світло в наших будинках.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "космічні" суми за комуналку: що робити українцям, які не згодні з цифрами у платіжках.