Приватбанк повідомив важливу інформацію для тих українців, у яких закінчилась дії пластикової карти під час війни. Клієнтам пояснили, чи є необхідність звертатись до відділеня банку, щоб отримату нову платіжну картку.

Про це розповів представник ПриватБанку Олег Серга в ефірі телемарафону.

Банкомат "Приватбанку" / фото: відкриті джерела
Банкомат "Приватбанку" / фото: відкриті джерела

Він заспокоїв клієнтів банку та зазначив про те, що для всіх без винятку карток, строк дії буде автоматично продовжено до скасування воєнного стану в Україні.

"Від початку війни ми продовжили термін дії всіх карток, які мають наші клієнти. Це продовження діятиме до завершення воєнного стану в країні", — пояснив Серга.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Однак, із просроченими картками можуть виникнути труднощі закордоном, зокрема під час здійснення купівлі онлайн.

Представник ПриватБанку заявив про те, що для тих, хто виїхав через війну в іншу країну є можливість створити цифрову платіжну картку через мобільний застосунок "Приват24".

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

За бажанням є можливість її отримати "Новою поштою". Усі витрати по доставці лягають на банк.

Зараз карту можна безкоштовно отримати у шести європейських країнах:

  • у Польщі;
  • у Молдові;
  • у Литві;
  • у Німеччині;
  • у Чехії;
  • у Румунії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що клієнти ПриватБанку можуть отримати універсальні знижки: шанс заощадити є до 29 лютого.

Також наш портал інформував, клієнти "ПриватБанку" скаржаться на відсутність виплат за акцією: запрошують взяти участь лише особисто.

Крім того, ми писали, що українцям блокують банківські рахунки в ПриватБанку: що потрібно знати, щоб не залишитися без коштів.