Послугами "Укрпошти" користуються мільйони українців в різних куточках країни. З відділень пошти можна не лише надіслати посилку, а й оплатити комунальні послуги чи купити журнали/газети.

В компанії періодично проводять акції та бонуси, які дозволяють українцям заощадити власні гроші. Нещодавно в "Укрпошті" оголосили про знижку до 30-річчя компанії. Про те, який розмір знижки та період її дії повідомили в пресслужбі поштового оператора.

"Укрпошта". Фото: скрін youtube
"Укрпошта". Фото: скрін youtube

"День народження — в Укрпошти, а подарунки отримають клієнти. Впродовж трьох днів, з 01.02.2024 р. до 03.02.2024 р. включно, компанія потішить знижкою 30% на доставку по Україні " йдеться в повідомленні

В компанії зазначили, що українці отримають знижку в 30% на послуги з відправлень. Важливо, що це стосуватиметься лише посилок, які мандруватимуть Україною.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Скористатися вигідною пропозицією можна протягом трьох днів. Знижка почне діяти з 1 лютого 2024 року та триватиме до 3 лютого 2024 року включно.

"Укрпошта". Фото: скрін youtube
"Укрпошта". Фото: скрін youtube

На що розповсюджується знижка

Знижкою можна скористатися при відправленні посилок "Укрпошта Експрес" та "Укрпошта Стандарт". Акційна пропозиція розповсюджується і на отримання відправлень в момент їх оплати. При цьому неважливо, де проходитиме оплата: в відділенні чи онлайн в мобільному додатку "Укрпошти"/сайті.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, українець скаржиться на знущання від "Укрпошти": "Завдовжки 5 днів"

Раніше портал Знай інформував, "Нова пошта" повісила на українку рахунок у 10 тисяч, але товар доставили та одразу забрали

Також наш портал повідомляв, "Нова пошта" запровадила ноу-хау: які можливості з'явилися у клієнтів