"Нова пошта" поінформувала про нововведення, яке спростить деяким українцям відправлення та отримання посилок. Які можливості з'явилися у клієнтів, розповіли на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі Facebook.

"Нова пошта" регулярно проводить покращення сервісів та запускає різноманітні нові послуги для зручності клієнтів. Цього разу компанія повідомила про новий проєкт, який поки що діє лише у трьох регіонах України.

"Нова Пошта". Фото: скрін facebook
"Нова Пошта". Фото: скрін facebook

Так, мешканці Києва, а також Дніпропетровської та Запорізької областей матимуть змогу протестувати ноу-хау "Нової пошти". Мова про мінівідділення в мережі АЗС "WOG". На станціях можна буде не лише заправити автомобіль, а й отримали або надіслати посилку.

Нова пошта. Фото Знай.ua
Нова пошта. Фото Знай.ua

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Таким методом можна відправляти або отримувати посилки фактичною чи об'ємною вагою до 10 кілограмів та оцінною вартістю до 5 тисяч гривень. При цьому сплатити доставку готівкою на станції не вийде - для цього можна використовувати тільки мобільний додаток "Нова пошта".

Уточнити адреси АЗС, де можна скористатися послугами "Нової пошти", можна за цим посиланням.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Нова пошта" повісила на українку рахунок у 10 тисяч, але товар доставили та одразу забрали.

Також наш портал інформував, "Нова пошта" зробила заяву для всіх українців: уважно перевіряйте посилки.

Крім того, ми писали, на компенсацію можете не розраховувати: коли пошта не несе відповідальності за ваші посилки.