Дедалі частіше українці почали скаржитися на різні сфери послуг. Зокрема, це стосується служб доставки, адже у нинішніх реаліях виникає ще більше проблем.

Нову скаргу було опубліковано на порталі otzyvua.net, і стосувалося вона компанії Укрпошти. На цьому сайті кожен бажаючий може розповісти про досвід використання тієї чи іншої послуги.

Укрпошта.Фото: Youtube
Укрпошта.Фото: Youtube

Українець з ніком Sergej Schroder розповів, як послуги доставки кур'єрської по місту зайняли не менше 5 днів, що вважає відвертим знущанням над клієнтами.

"Огидна робота менеджменту УП. Копійні зарплати листоноші та рядових співробітників компенсовані астрономічними зарплатами керівництва. Звідси робота тих, хто обслуговує на землі клієнтів - вкрай незадовільна - сказано в скарзі.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

При цьому стикається з подібним чоловік уже не вперше, а оператори у відділеннях на його думку працюють як громовідведення. Вони нізащо не відповідають, а також не діляться всією актуальною та детальною інформацією.

Повільна доставка - це досить часта скарга останнім часом на компанію. Крім того, у них немає генераторів, і у разі відключення електрики зробити щось досить складно.

Скарга, фото: скріншот
Скарга, фото: скріншот

Там одразу ж з'явився ще й коментар щодо зарплат:

"Ця схема з приводу астрономічних зарплат вже давно розкрита. Ті, хто нібито отримують величезні зарплати на чолі різних держ. служб і галузей-велику частину грошей передають керуючій верхівці країни таким чином з бюджету,,легально, крадуть величезні суми грошей.

Скарга, фото: скріншот
Скарга, фото: скріншот

Нагадаємо, що видалити це негайно: "Укрпошта" попереджає про шахрайство.

Раніше ми повідомляли, що "Основне завдання - про*б посилок": в "Укрпошті" відповіли,що не так з доставкою до села.