Один клієнт вирішив покласти край газовим переживанням і розмістив питання на адресу газопостачальної компанії "Нафтогаз" у коментарях на Facebook. Його цікавило, як розірвати договір з постачальником газу так, щоб забути про щомісячні платіжки та газові турботи.
У відповіді від "Нафтогазу" прозвучало таке: можна спробувати розлучитися з поточним постачальником газу лише у випадку, якщо ви змінюєте свого газового партнера або вирішуєте механічно від'єднати газові мережі внутрішнього газопостачання від загальної газорозподільної системи.

Платіжка за комуналку, скріншот
Платіжка за комуналку, скріншот

Щоб втілити своє бажання в життя і втратити можливість отримання платіжок за доставку і сам газ, клієнт повинен подати письмову заяву.

Це можна зробити, звернувшись до найближчого Центру обслуговування клієнтів або надіславши запит поштою свого оператора газорозподільної мережі. При цьому необхідно додати до заяви копію паспорта або ID-картки.

"Нафтогаз", скріншот: YouTube
"Нафтогаз", скріншот: YouTube

Обращение к "Нафтогазу" / фото: скриншот Facebook
Обращение к "Нафтогазу" / фото: скриншот Facebook

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Рахунки за світло стануть меншими: хто зі споживачів зможе віддавати скромніші суми Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Отже, якщо у вас вирує внутрішній бунт проти газових платіжок, не соромтеся поставити запитання та шукати шляхи рятування від них. Головне — знати, як і коли робити перші кроки до волі від газових кайданів.

Крім того, Знай.ua повідомляв, "Неможливо закип'ятити воду": клієнти "Нафтогазу" шоковані різким погіршенням якості газу.

Раніше ми писали, що українцям дозволили платити мінімальну ціну за доставку газу: кому пощастило

Також Знай.ua стало відомо про те, що доведеться платити ще на одну послугу: за що вимагатимуть грошей