Для всіх наших любих та шанованих читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за змінами у цінниках на головні продукти харчування, є ціла низка дуже важливих новин. Справа в тому, що під кінець січня великі українські мережі супермаркетів відновили цінники на різні види хліба.

Зокрема йдеться про житній хліб, пшеничний хліб, а також про батони. Пшеничний хліб, а також деякі види батонів встигли трохи подорожчати.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Ціни на хліб, фото: Знай.ua
Ціни на хліб, фото: Знай.ua

Вартість батонів

Згідно із відкритою інформацією, станом на 25 січня, українські супермаркети небагато, буквально на кілька гривень, встигли підняти ціни на батони. Так, батон "Румянець" нарізка 450 гр продається в Metro по 22,80 грн., Novus - 24,79 грн.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу
Показати ще

Батон "Дніпровський" пшеничний 500 гр продається у Varus - 12,90 грн. Батон "Київський Нарізний" нарізка 500 гр продається в Auchan - 27,70 грн., Novus - 25,99 грн., і в Megamarket по 27,80 грн.

Ціни на батон, скріншот: Minfin
Ціни на батон, скріншот: Minfin

Вартість пшеничного хліба (білий хліб)

Простий хліб пшеничний нарізка 650 гр продається в Novus – 32,99 грн., у Megamarket – 30,90 грн. Середня ціна зупинилася на рівні – 31,95 грн. Хліб пшеничний "Цар Хліб" нарізка за 600 гр беруть у Metro по 37,63 грн.

Ціни на хліб пшеничний, скріншот: Minfin
Ціни на хліб пшеничний, скріншот: Minfin

Вартість житнього хліба (чорний хліб)

Хліб житній "Український Московський" 950 гр продається в Megamarket по 32,70 грн. Хліб житній "Riga Бородиновський" 300 гр продається в Auchan – 38,90 грн., у Metro – 38,90 грн., у Varus – 40,80 грн., у Megamarket – 40,90 грн. Середня ціна на рівні – 39,88 грн.

Ціни на хліб житній, скріншот: Minfin
Ціни на хліб житній, скріншот: Minfin

Нагадаємо, вибираємо свіже та якісне сало: простий лайфхак дозволить уникнути обману на ринку чи в магазині.

Раніше повідомлялося, "швидкий" сніданок "влетить" українцям у копійчину: у супермаркетах оновили ціни на продукти для бутерброду.

Також, ціна на каву стрімко зростає: ранковий напій може стати розкішшю.