Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які з великою відповідальністю стежать за своїми платіжками з комуналки, є дуже важлива інформація щодо "подвійних" квитанцій. Справа в тому, що деякі споживачі побутового газу можуть отримувати одразу кілька платіжок.

Важливо розібратися, якою саме платіжці необхідно здійснювати оплату за комунальну послугу, щоб не виникло плутанини.

Про це стало відомо завдяки відповіді фахівців компанії "Нафтогаз" на запитання клієнта у соціальній мережі Facebook.

Платіжка Нафтогаз. Фото: Youtube
Платіжка Нафтогаз. Фото: Youtube

"Чому в Приват24 надсилають дві однакові платіжки. Одна "Нафтогаз", друга - Газопостачальна, вже дзвонила. Сказали, на другий місяць буде правильно, але знову до привату прийшло дві платіжки. Яка з них правильна? — запитала одна з клієнток компанії.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Приват24. Фото: скрін youtube
Приват24. Фото: скрін youtube

Фахівці компанії надали відповідь і рекомендують переглядати актуальну інформацію про стан рахунку за допомогою онлайн-сервісів компанії.

Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook

"Саме через особистий кабінет, чат-боти GASUA у Viber/Telegram або Facebook Messenger, або зателефонувавши в контакт-центр (перейти до контактів можна за посиланням:https:/ /gas.ua/uk/home/contacts). Оскільки інформація в сторонніх сервісах може містити некоректну інформацію. Це допоможе уникнути плутанини щодо нарахувань та здійснених оплат", - повідомили у компанії.

Також представники "Нафтогазу" рекомендують у таких випадках звернутися до онлайн підтримки Приват 24, для коригування шаблонів для швидкої оплати рахунків за спожитий газ.

Нагадаємо, в "Нафтогазі" пояснили, як і куди українцям платити за доставку газу 2024 року.

Раніше повідомлялося, газову трубу "відрізали", а в "Нафтогазі" розводять руками: експерти вказали на важливу деталь.

Також, це потрібно знати всім споживачам газу: в "Газмережі" звернулися із важливою заявою.