Yasno доставляє електроенергію та газ багатьом українцям. На сторінках компанії часто розповідають не лише про платіжки, а й дають українцям змогу отримати приємні бонуси та подарунки.

З 11 грудня клієнти Yasno можуть отримати зарядну станцію Ecoflow River 2 Pro. Але для цього потрібно дещо зробити.

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

Про акцію розповіли на офіційній сторінці компанії.

Для участі потрібно виконати декілька умов:

Популярні новини зараз
На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

1) Для початку відмовтеся від паперових платіжок. Зробити це можна в особистому кабінеті користувача, поставивши відмітку в потрібному віконечку. Для клієнтів з різних регіонів, посилання на кабінети не однакові.

2) Щоб взяти участь в розіграші, потрібно активувати програму лояльності Яснолов. Зробити це можна за посиланням.

3) Очікуйте на результати розіграшу

В компанії зазначили, що почалася акція 11 грудня, а триватиме вона до 21 грудня включно. Вже 22 грудня оберуть 9 переможців, які отримають зарядну станцію.

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

На сайті компанії зазначили, що взяти участь в розіграші можуть громадяни, яким виповнилося 18 років та які виконали всі умови. Окрім цього участь залишається безкоштовною. Період проведення розіграшу може змінюватися, але в Ясно зазначають, що про будь-які зміни будуть повідомляти учасників.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, комунальники розсилають українцям "листи щастя": кого можуть запросити до суду

Раніше портал Знай інформував, українцям переглянуть розмір субсидії: кому можуть змінити виплати

Також наш портал повідомляв, пенсіонерам розповіли про "плюси" відпустки по догляду за дитиною