Житлова субсидія надається українцям не лише на опалення природним газом, а й на інші послуги. Нещодавно анонсували додаткову підтримку, на яку можуть розраховувати користувачі пічного опалення.

Отримати додаткову підтримку можуть не лише українці, а й іноземці та особи без громадянства, які на законних підставах перебувають на території країни. Окрім цього претендувати можуть особи, які мають право на пільги та на членів родини, на яких вона поширюється. Про це розповідає Юридичний порадник для ВПО.

Звернення за субсидією. Фото: скрін youtube
Звернення за субсидією. Фото: скрін youtube

Вимоги до громадян, які можуть отримати додаткову підтримку:

1) проживають у житлових приміщеннях та не використовують природний газ та електроенергію для індивідуального опалення

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

2) не отримують послуги з теплопостачання

3) протягом 2023-2024 років зверталися до ПФУ за призначенням або набули права на отримання субсидії або пільги на придбання палива для пічного опалення.

Опалення дровами. Фото: скрін youtube
Опалення дровами. Фото: скрін youtube

Терміни отримання

Для отримання додаткової підтримки, українцям, які не надавали даних раніше, потрібно було надати згоду до 1 грудня. Тому, терміни отримання субсидії, можна розділити на два періоди.

1) Українці, які надали згоду на обробку даних до 1 грудня 2023 року, отримають виплату допомоги через міжнародну платіжну систему “WESTERN UNION” вже до 20 грудня.

2) Особи, які не встигли надати згоду до початку грудня, виплату отримають, але в більш пізніші терміни.

Звернення за субсидією. Фото: скрін youtube
Звернення за субсидією. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, комунальники розсилають українцям "листи щастя": кого можуть запросити до суду

Раніше портал Знай інформував, дотримуйся умов: українцям розповіли важливе про субсидії на 2024 рік

Також наш портал повідомляв, пенсіонерам розповіли про "плюси" відпустки по догляду за дитиною