Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які уважно стежать за своїми платіжками по комуналці, є дуже важливі новини від компанії "Нафтогаз". Справа в тому, що є ціла група клієнтів, які не мають можливості створити електронний "особистий кабінет" на порталі послуг компанії.

Саме тому фахівці компанії "Нафтогаз" вирішили розповісти, що потрібно робити в такому разі, якщо споживач не має доступу до сучасного смартфону або комп'ютера.

Про це стало відомо завдяки повідомленню компанії "Нафтогаз" у мережі Facebook.

Онлайн-послуги "Нафтогазу". Фото: скрін youtube
Онлайн-послуги "Нафтогазу". Фото: скрін youtube

Одна з клієнток компанії поставила питання щодо "особистого кабінету" на порталі "Нафтогазу". Українка хотіла дізнатися, як користуватися цими послугами, якщо споживачі мають кнопкові телефони і не мають комп'ютерів.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

У компанії "Нафтогаз" заявили, що чітко розуміють, що є категорія клієнтів, котрим процес диджиталізації є складним.

"Тому ми докладаємо зусиль, щоб допомогти таким клієнтам та зробити цей процес зміни звичок поступовим, максимально зручним та інноваційним. Саме тому продовжуємо відправляти паперові рахунки щомісяця після 20-го числа ", - повідомили у "Нафтогазі".

Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook

Передати показання лічильника, перевірити стан рахунку та вирішити ще багато питань - можна звернувшись до нашого контакт-центру за телефонами:

+38 066 300 28 88;

+38 098 300 28 88;

+38 093 300 28 88.

Нагадаємо,від безкоштовних путівок до ліків: пільги, про які не знали одержувачі допомоги.

Раніше повідомлялося, в "Нафтогазі" підказали, що робити тим, хто повірив у "соціальний тариф".

Також, проблема з передачею показників: клієнтка YASNO постійно отримує помилку.