Для всіх наших шановних читачів, які уважно стежать за своїми платіжками по комуналці, з'явилася важлива інформація від компанії "Нафтогаз".

Споживачам розповіли, що дані про так званий "соціальний тариф" для окремих категорій населення – фейк.

Про це стало відомо завдяки інформації від фахівців компанії "Нафтогаз" у мережі Facebook.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

"Жодних інших цін на газ для всіх категорій населення, ніж ті, що вказані на офіційних ресурсах компаній Групи Нафтогаз, не існує. Зокрема, інформація про так званий "соціальний тариф" для населення, за яким нібито для сімей військовослужбовців, пенсіонерів, багатодітних та малозабезпечених сімей встановлено тариф 4 грн за куб. м. газу – не відповідає дійсності. І є черговою шахрайською схемою з метою заволодіння персональними даними та даними банківських рахунків”, - повідомляється в публікації.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Також є інформація, що група "Нафтогаз" направить до правоохоронних органів відповідне звернення з метою перевірки джерел поширення інформації про так званий "соціальний тариф".

Публікація "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Публікація "Нафтогазу", скріншот: Facebook

"Також закликаємо громадян бути обачними та не переходити за сумнівними посиланнями. Не передавати свої дані стороннім особам. Довіряйте лише офіційним джерелам!", - повідомили в "Нафтогазі".

Нагадаємо, газовики дали пораду українцям: це вбереже від проблем.

Раніше повідомлялося, можна відстояти свої права: українцям показали, як боротися з комунальниками.

Також, стає дорожчим за золото: в Україні збираються підняти тарифи на воду аж у два рази.