Українці вже кілька років отримують платіжки за розподіл газу, але при цьому регулярно виникають питання щодо оплати. Львівська філія "Газмережі" нагадує головні правила безпечної оплати.

Споживачі зобов'язані оплачувати розподіл газу щомісяця. При цьому немає значення, хто прокладав труби, чи використовується газ і чи проживає людина в будинку.

Платіжки. Фото: скрін youtube
Платіжки. Фото: скрін youtube

Газовики зазначають, що українці мають кілька варіантів безпечної оплати рахунків за доставку блакитного палива. Зокрема:

  • через власний кабінет на сайті газорозподільного оператора;
  • через каси банків або "Укрпошти", скориставшись паперовою або електронною платіжкою;
  • через мобільний банкінг (ПриватБанк, Ощадбанк та інші), обравши в розділі "Комунальні послуги" відповідного оператора (наприклад, ТОВ "Газорозподільні мережі України").

Оплата комуналки, скріншот: YouTube
Оплата комуналки, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

Українцям нагадують, що під час проведення платежу необхідно обов'язково вказувати номер особового рахунку. Без цих даних сплачені кошти не будуть зараховані за призначенням та можуть загубитися у системі.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, за доставку блакитного палива можна платити менше: газовики назвали умову.

Також наш портал інформував, газовики нагадали про важливі правила, які вбережуть життя: що потрібно зробити українцям.

Крім того, ми писали, українці сивіють від перших платіжок за опалення: аномальні суми за рекордно теплий жовтень.