Опалювальний сезон для більшості українців вже розпочався. Тому виникає багато питань про те, як він пройде.

На офіційній сторінці Придніпровської ТЕС відповіли на найпоширеніші питання про опалювальний сезон цього року.

Вартість опалення

За словами фахівців, вартість теплопостачання не зміниться. Відповідно до мораторію на підняття цін, вартість послуг залишиться на такому ж рівні як зараз.

Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Чи залишиться українці без світла і тепла внаслідок обстрілів

Цього року енергетики зробили все можливе, щоб уникнути такої ситуації. Але за словами фахівців це та сили ППО не 100% гарантія захисту інфраструктури від обстрілів. В будь-якому випадку, енергетики готові до таких ситуацій та закликають українців забезпечити себе резервними джерелами живлення.

Відключення тепла за борги

За чинним законодавством відключення електроенергії за борги зараз не передбачено. Однак варто пам'ятати, що компанія, яка постачає послуги може звернутися до суду та стягнути борги у примусовому порядку. В ДТЕК зазначили, що своєчасна оплата забезпечує спроможність компанії вчасно та якісно надавати послуги для споживачів.

Опалювальний сезон. Фото: скрін youtube
Опалювальний сезон. Фото: скрін youtube

Окрім цього, частина коштів йде на ремонтні роботи за необхідності, на закупку палива та необхідних матеріалів для безперебійного постачання тепла.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "Носять абияк, втикають у паркани": українці обурені через платіжки, які "Нафтогаз" надсилає із запізненням

Раніше портал Знай інформував, додаткова допомога на комуналку: хто зможе не хвилюватись за платіжки цієї зими

Також наш портал повідомляв, "Yasno" щедро віддячить українцям за оплату комуналки і не тільки: як отримати бонуси