Українці давно користуються послугами газових компаній, але відкриті запитання залишаються завжди. Одна споживачка звернулася до "Нафтогазу" через те, що їй із запізненням приходять платіжки, тому вона не може вчасно сплатити за комуналку.

Про це мешканка Львівської області написала під постом компанії у Facebook. Вона поскаржилася на те, що їй невчасно надсилають платіжку за газ та його доставку, тому виникають проблеми з оплатою. А якщо запізнитись із цим, як відомо всім українцям, може з'явитися заборгованість.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

"Чому квитанціїї для оплати за газ та доставку газу приходять не раніше 25 числа, адже оплату потрібно вносити до 25 числа, та ще й ці кошти мають надійти якось вчасно???" - написала українка.

"Нафтогаз" не зміг дати конкретної відповіді жінці, а ось інший споживач висловив свої припущення. Він зазначив, що раніше платіжки приносили працівники газової компанії, але їх замінили листоноші, яких зараз катастрофічно не вистачає.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

"Звільняють листонош, а багато хто сам іде, тому що зарплата мала, тому носять абияк, втикають у паркани, з яких злітають ці квитанції, вітром несе їх по вулиці", - заявив він.

Обращение к "Нафтогазу", скриншот
Обращение к "Нафтогазу", скриншот

Нагадаємо, українцям підказали ефективні способи економії на електроенергії: як платити на 20% менше

Раніше ми писали про те, що українцям відключили опалення, незважаючи на опалювальний сезон: у чому справа

Як повідомляв Знай.ua, можна втратити останні гроші: Пенсійний фонд попередив усіх українців