Багато українців накопичили значні борги з комунальних послуг, адже з початку війни доходи знизилися, а тарифи та споживання тільки зростають. Втім, їм доступні різні способи економії на платіжках, а також бонуси від компанії "Yasno".

Про те, як українці можуть скористатися бонусами у рамках програми лояльності, нагадали на сторінці "Yasno" у Facebook. Таким чином компанія мотивує споживачів вчасно оплачувати електроенергію, а також відмовлятися від паперових платіжок.

Комунальні платіжки. Фото: скрін youtube
Комунальні платіжки. Фото: скрін youtube

Які бонуси та за що можуть отримати українці:

  • компанія дарує 150 бонусів за реєстрацію на сайті YASNOЛОВ.
  • 10% кешбеку від суми рахунку – за своєчасну та повну оплату за електроенергію.
  • 10 бонусів щомісяця – за відмову від паперових платіжок.

Один бонус – це 1 гривня, яку можуть витратити українці. Бонуси накопичують та обмінюють на спеціальні пропозиції від партнерів компанії.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло
Показати ще

Зокрема, споживачам пропонують обміняти бонуси на підписку SWEET.TV для перегляду улюблених фільмів або серіалів, а також за рахунок бонусів отримати знижку до 20% на різну техніку в інтернет-магазині "YASNO shop".

Пост Yasno, скріншот
Пост Yasno, скріншот

На сайті компанії можна дізнатися про баланс, активувати участь у програмі та увійти до системи.

Нагадаємо, українці ризикують втратити субсидію на найхолодніші зимові місяці: хто в "чорному списку"

Раніше ми писали про те, що "Терпіння лопнуло": українка за гроші отримала від "Київстар" жахливий інтернет та хамство у подарунок

Як повідомляв Знай.ua, допомога на зиму: як отримати 17 500 гривень на оплату газу чи купівлю дров