В українців може виникнути заборгованість за електроенергію з декількох причин. Звичайно, одна з них полягає в несвоєчасній оплаті комунальної послуги, а друга в тому, що людина не встигла передати показники лічильника - тоді сума зростає в рази.

Однак платіжки можуть дійти до постачальника електроенергії не одразу, як з'ясувалося. Одна українка звернулася до енергокомпанії "Yasno" у Facebook з питанням про те, чому у неї "висить борг", якщо вона вчасно сплатила комуналку.

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

"А що робити, якщо сплатили ще в п'ятницю ввечері! А сьогодні - понеділок і на сайті в Особистому кабінеті досі висить борг!" - написала вона.

У компанії споживачів закликали не хвилюватися з цього приводу, оскільки оплата електроенергію надходить на рахунок постачальника протягом 3-5 банківських днів.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою
Показати ще

Звернення до Yasno, скріншот
Звернення до Yasno, скріншот

"Щойно ваші гроші надійдуть, інформація в Особистому кабінеті оновиться", - заспокоїли українців у компанії.

Також українцям повідомили, що переплату буде враховано за наступної оплати електроенергії, відповідаючи на важливе питання ще одного споживача під постом.

Звернення до Yasno, скріншот
Звернення до Yasno, скріншот

Раніше ми писали про те, що сума у платіжці злетить до 8 тисяч: коли і чому українці почнуть більше платити за опалення

Як повідомляв Знай.ua, готуйтеся вивертати кишені: коли в Україні "відпустять" тарифи на комунальні послуги

Також портал Знай.ua писав, що "Ніфіга не передає": у "Yasno" примусово встановили "розумні" лічильники, але користі від них немає