Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які з великою відповідальністю ставляться до своїх платіжок за комуналкою, є дуже важливі новини щодо тарифів на світ.

Справа в тому, що деякі споживачі досі не можуть розібратися з новинами в інтернеті про так звані "підвищення тарифів" з 1 листопада. Фахівці компанії "Yasno" вирішили розставити всі крапки над "і" і розповісти, який буде тариф до кінця поточного 2023 року.

Про це стало відомо завдяки відповіді компанії Yasno в соціальній мережі Facebook.

Тарифи на світло, скріншот: YouTube
Тарифи на світло, скріншот: YouTube

Одна з клієнток звернулася до компанії з таким проханням: "Озвучте, будь ласка, тарифи з 1 листопада для квартирних споживачів. ЗМІ гудуть про підвищення?"

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

У свою чергу представники компанії надали відповідь, та заявили, що фіксована ціна, яку Уряд встановив для побутових клієнтів (2,64 грн/кВт∙год незалежно від обсягу споживання), діятиме до 31.12.2023 р. Тарифи, які застосовуватимуться після 31.12.2023 р. залежать від подальших рішень Уряду.

Відповідь компанії "Yasno", скріншот: Facebook
Відповідь компанії "Yasno", скріншот: Facebook

Варто розповісти, що під кінець жовтня медіа поширювалася новина про те, що вже з 1 листопада в Україні змінюються тарифи на електроенергію. Однак вони зміняться не всім.

За новими розцінками платитимуть за електрику лише малі непобутові споживачі. Таким чином, побутовим споживачам боятися нема чого: їм додатково вивертати кишені поки не доведеться.

Нагадаємо, платіжка за місяць, а сума як за весь рік: українець розповів про "сюрприз" від YASNO.

Раніше повідомлялося, в Yasno пояснили, як нараховують платіжки тим, хто забуває вносити свідчення лічильника.

Також, готуємося до зими: в Yasno дали цінні поради, як зберегти тепло вдома.