"Ощадбанк" обслуговує мільйони українців по всій країні. Через банківські рахунки банку проходить чимало платежів.

В фінансовій установі вдосконалюють вже існуючі правила, тарифи та працюють над оновленнями.

Карткові тарифи "Ощадбанку" вже з 1 грудня стануть лояльнішими для своїх користувачів. Про такі нововведення в коментарі "Укрінформ, на брифінгу повідомила начальниця філії Донецького обласного управління АТ "Ощадбанк" - Ганна Прасол.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

Зокрема, вона інформувала про те, що "Ощадбанк" змінює деякі карткові тарифи для споживачів. Тарифи будуть змінені на переказ коштів, виписки, та інші послуги. Зміни передбачають лояльніші тарифи для українців.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Наприклад, сьогодні за кожен платіж клієнти банку платять 3 гривні. Тобто для будь-якої суми людина доплачує своїх 3 гривні. А згідно анонсованим змінам, з 1 грудня подібні операції між картами банку обіцяють зробити безкоштовними. Такі зміни будуть торкатися тільки користувачів, які мають зарплатні карти. З часом будуть вводитися такі тарифи для всіх клієнтів.

Ощадбанк, скріншот: YouTube
Ощадбанк, скріншот: YouTube

Вона відмітила, що цей банк – соціальний і ним користуються багато клієнтів саме за зручність та лояльні тарифи. Тому банк старається бути корисним для своїх клієнтів і нарощувати нових.

Нагадаємо, портал Знай інформував, вже з 1 листопада: "Ощадбанк" розпочинає прийом заявок на фінансову допомогу

Раніше на порталі Знай повідомлялося, у "Ощадбанку" вирішили "покарати" українців, які й так втратили свої домівки: "Неможливо відстежити..."

Також, наш портал інформував, тепер всі мають встигнути: пенсіонерам зробили важливу заяву