З 1 листопада "Ощадбанк" розпочинає прийом заявок на фінансову підтримку. Хто зможе отримати виплати, йдеться на офіційному сайті фінустанови.

"Ощад" розпочинає прийом заявок у рамках другого етапу програми грантової підтримки від уряду Німеччини. Мікро, малий та середній бізнес зможе одержати гранти, що покривають до 30% вартості інвестиційного проєкту.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

"У грантовій програмі можуть брати участь підприємства, які мають до 250 працівників та річний дохід до 10 млн євро, які не отримували міжнародну технічну допомогу з 1 лютого 2022 та не мають заборгованості перед держбюджетом. Дуже важливою є позитивна кредитна історія", - йдеться у повідомленні.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Підприємці зможуть отримати фінансування у розмірі до 30 тисяч євро у гривневому еквіваленті. Перевагу надаватимуть компаніям, які працюють у галузі харчової та текстильної промисловості, а також переробки та експорту продукції українського виробництва.

Також розраховувати на підтримку можуть підприємства, які знаходяться на деокупованих територіях або переїхали в інші регіони.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, оформила карту в "Ощаді" – залишилася без соцвиплат: українка розповіла, як її обікрали.

Також наш портал інформував, "Відкрив рахунок, а отримав кредит": клієнт банку "Пумб" стверджує, що всі гроші списали за кредит 2013 року.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Можна чекати дзвінка від шахраїв": українець запідозрив, що "ПриватБанк" передає дані клієнтів "третім особам".