Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які мають відношення до отримання пенсійних виплат, є дуже важливі новини щодо так званої "фізичної ідентифікації". Багато українських пенсіонерів досі не розібралися, що і коли потрібно зробити.

З'явилася інформація, що період даної процедури для одержувачів пенсійних і навіть соціальних виплат у Ощадбанку можуть продовжити ще на три місяці.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

ВПО. Фото: скрін youtube
ВПО. Фото: скрін youtube

Повідомляється, що зміни до відповідної постанови Кабміну були напрацьовані за результатами роботи Координаційного штабу із забезпечення реалізації прав та свобод ВПО.

Популярні новини зараз
Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні
Показати ще

Зокрема, члени Коордштабу пропонують продовжити термін фізичної перевірки осіб у відділеннях Ощадбанку до 31 березня 2024 року. Це стосується внутрішньо переміщених осіб, які взяті на облік до 24 лютого 2022 року.

Ощадбанк, фото: Знай.ua
Ощадбанк, фото: Знай.ua

"Не можна допустити, щоб внутрішні переселенці були позбавлені належних нею пенсій або соціальних виплат від держави. Тому повинні продовжити період для проходження ідентифікації одержувачами таких виплат, щоб вони встигли це зробити", - зазначила віце-прем'єр Ірина Верещук.

Найближчим часом проєкт відповідних нормативних змін має бути винесений на розгляд уряду.

Нагадаємо, тарифні зміни з 1 грудня: "Ощадбанк" попередив власників карток.

Раніше повідомлялося, в "Нафтогазі" розклали по поличках одне з найважливіших питань.

Також, немає грошей на комуналку? Українцям підказали, як вибратися з "боргової ями", ще й отримати субсидію.