"Нафтогаз" попередив споживачів про необхідність передати показники газових лічильників до 5 листопада, щоб сплачувати лише фактичне споживання. Відповідне повідомлення з'явилося на сторінці компанії у соціальній мережі Facebook.

Споживачі, які не встигнуть передати вчасно показники газових лічильників, отримають платіжки з некоректними нарахуваннями. ОСР рахуватиме обсяги спожитого палива за середнім показником.

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

У "Нафтогазі" нагадують, що для передачі показників українцям не обов'язково навіть підводитися з дивана. Зробити це можна за допомогою онлайн-сервісів, зокрема, чат-боти, особистий кабінет або просто на сайті компанії.

"Якщо зафіксувати показання лічильника через інтернет не вдається, наприклад, немає комп’ютера або смартфона, пропонуємо передати їх за допомогою СМС повідомлення на номер 4647", - порекомендували в компанії.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Показники лічильника газу, скріншот: YouTube
Показники лічильника газу, скріншот: YouTube

Крім того, споживачі можуть передати інформацію через голосове IVR меню через кнопку 1, зателефонувавши за номерами:

  • 066-300-2-888;
  • 098-300-2-888;
  • 093-300-2-888.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Нафтогаз" попередив українців про шахрайську схему: як не потрапити в "капкан".

Також наш портал інформував, переплату за газ не віддають роками: у "Нафтогазі" назвали спосіб "останньої надії".

Крім того, ми писали, гаряча вода, опалення та газ: скільки українцям доведеться платити за комуналку у листопаді 2023 року.