На офіційній сторінці "Київводоканалу" в Фейсбук нагадали споживачам про важливу процедуру. Кожного місяця необхідно передавати покази лічильника води.

Це потрібно робити, щоб нарахування сум в платіжках відповідало спожитому об'єму води.

Платіжка за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжка за комуналку. Фото: скрін youtube

Передати дані лічильника можна кількома способами:

1) через чат-бот підприємства в вайбері або Телеграм

Популярні новини зараз
Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня
Показати ще

2) за допомогою сайту водоканалу. Для цього натисніть кнопку передати показники

3) через особистий кабінет підприємства

4) за допомогою телефонного дзвінка до контакт-центру. Телефони центру: (044) 202-02-02 або КК "ЦКС" 247-40-40, 0-800-404-407

5) використавши сервіс Портмоне, в розділі передача показників

6) вказати дані лічильника можна і при оплаті у банківських установах.

В компанії нагадали, що показники не приймаються на офіційній сторінці в Фейсбуці, тому варто використати один з способів вище.

Важливо пам'ятати і про лічильник гарячої води. Їх необхідно також передавати, адже вони враховуються при формуванні платіжок за водовідведення.

Лічильники води. Фото: скріншот Ютуб
Лічильники води. Фото: скріншот Ютуб

Якщо ви не проживаєте в помешканні, відповідно водою не користувалися, то покази лічильника подавати все одно потрібно. В такому випадку подайте показники з різницею в "0". Тобто, такі ж як і минулого місяця. Це допоможе не платити зайві суми в квитанціях.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, економія до 50%: як українцям не переплачувати за комуналку в опалювальний сезон

Раніше портал Знай інформував, у "Нафтогазі" пояснили, що робити українцям, якщо дзвонять із приводу боргу: "Його не існує"

Також наш портал повідомляв, у "Київводоканалі" розкрили правду про якість води у столиці