Українці регулярно стикаються з проблемами у питаннях комунальних послуг, і багато з них залишаються невирішеним. Втім, за якість води, як повідомляють у "Київводоканалі", точно переживати не варто.

Про це комунальники написали на своїй сторінці у соцмережі Facebook. Після чергової перевірки стало зрозумілим, що якість питної води в столиці відповідає нормам. У "Київводоканалі" зазначили, що це питання постійно контролюється для того, щоб мешканці та гості столиці могли вживати чисту воду.

"Ми постійно контролюємо якість води на насосних водопровідних станціях перед подачею у водопровідну мережу та в контрольних точках водопровідних мереж. Відхилень за мікробіологічними та фізико-хімічними показниками у водопровідній воді немає", - йдеться в повідомленні.

Тариф на воду. Фото: скрін
Тариф на воду. Фото: скрін

Також українцям пропонують ознайомитись з актуальними результатами аналізів води джерел водопостачання, води на виході з очисних водопровідних споруд та у контрольних точках міської мережі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

Зокрема, результати перевірки за 16 жовтня можна знайти на сайті компанії в розділі "Про якість питної води".

"Контроль якості питної води централізованої системи водопостачання був відпрацьований протягом багатьох років і дозволяє одержати достовірні результати. Наші фахівці контролюють якість питної води цілодобово без вихідних", - сказано на сайті.

"Київводоканал", фото Нацполіції
"Київводоканал", фото Нацполіції

Нагадаємо, "Чекати немає сенсу": клієнти "Нафтогазу" залишилися наодинці з проблемами

Раніше ми писали про те, що холодів можна не боятися: кому з українців допоможуть із опаленням

Як повідомляв Знай.ua, боржників чекає суд: українців закликали терміново розрахуватися за електроенергію