Для всіх наших читачів, які з усією відповідальністю стежать за своїми платіжками з комуналки, є дуже важливі новини щодо знижок на "блакитне паливо". Йдеться про побутових споживачів, які можуть отримати нехай і невелику, але все-таки знижку.

У компанії "Нафтогаз" нагадали, хто і яким чином може отримати знижку. Однак важливо точно розуміти, що є лише один варіант, і фахівці "Нафтогазу" розповіли, які дії потрібно вжити.

Про це стало відомо завдяки відповіді фахівців компанії "Нафтогаз" на офіційній сторінці у Facebook.

"Нафтогаз", скріншот: YouTube
"Нафтогаз", скріншот: YouTube

Один із клієнтів поставив дуже важливе питання, однак у простому неформальному стилі: "А чому Ви надаєте знижку тільки тим, хто платить через ваші сервіси? Яка різниця, як я оплачую рахунок? Головне, щоб своєчасно".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Платіжка "Нафтогаз". Фото: скрин youtube
Платіжка "Нафтогаз". Фото: скрин youtube

Представники компанії виявили, що відповісти своєму клієнту. Повідомляється, що знижка у розмірі 1% надається для тарифного плану "Фіксований", за умови оплати через особистий кабінет або чат-боти Viber/Telegram, за допомогою платіжних систем Apple/Google Pay, та при оплаті в чат-ботах за допомогою платіжної системи LiqPay.

Відповідь компанії "Нафтогаз", скріншот: Facebook
Відповідь компанії "Нафтогаз", скріншот: Facebook

Також у "Нафтогазі" наголосили на тому факті, що здійснити оплату необхідно з 1 по 15 число місяця за нарахування попереднього місяця в повному обсязі з урахуванням копійок. На жаль, при оплаті через інші сервіси знижка не надається. Докладніше ознайомитись з умовами можна за посиланням: https://gas.ua/uk/home/tariffs.

Нагадаємо, у "Нафтогазі" зробили важливе оголошення.

Раніше повідомлялося, "Більше не існує...": у "Нафтогазі" українцям підказали, як дізнатися про стан рахунку.

Також, щоб не втратити гроші та не потрапити у борги: газовики нагадали про важливу деталь.