Українців із шести регіонів попередили про важливі зміни щодо оплати за розподіл блакитного палива. Відповідне оголошення з'явилося на офіційній сторінці "Газмережі" у соціальній мережі facebook.

Національний оператор "Газмережі" запрацював з 1 жовтня одразу у 6 областях – Вінницькій, Дніпропетровській, Івано-Франківській, Миколаївській, Сумській та Хмельницькій. Споживачам у жовтні разом із платіжкою повинні надіслати пакет документів для переходу до нового постачальника послуг.

Газова плита. Фото: скрін youtube
Газова плита. Фото: скрін youtube

При цьому споживачів із цих регіонів попередили, що тарифи на розподіл газу, а також особисті рахунки залишаються незмінними. Однак, за послуги, отримані після 1 жовтня, слід платити за новими реквізитами.

Газовий лічильник. Фото: скрін youtube
Газовий лічильник. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"За послуги, отримані з 1 жовтня 2023-го року, просимо сплачувати за новими реквізитами філій. Їх можна знайти на офіційних ресурсах Вашої філії та у друкованих квитанціях", - йдеться у повідомленні.

Щодо показників газового лічильника, то передавати їх необхідно щомісяця з 1 по 5 число. Для цього можна скористатися особистим кабінетом.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, переплата за газ: у "Нафтогазі" розповіли як повернути гроші, якщо сплатили не тому постачальнику.

Також наш портал інформував, як зняти та передати показники лічильника газу, щоб не було "сюрпризів" у платіжках: інструкція.

Крім того, ми писали, "Нафтогаз" ламає голови пенсіонерам, надсилаючи одразу по три квитанції: "Заплутати та гроші здерти".