Багато українців сьогодні отримують та зберігають паперові платіжки за комунальні послуги, хоча цей документ вже давно цифровізували. Оплачувати та контролювати свій рахунок, а також передавати показники лічильників можна онлайн.

Про це нагадали у компанії "Нафтогаз" у Facebook. Українцям не обов'язково зберігати паперові платіжки, адже вони не є підтвердженням оплати. Сьогодні цю функцію виконує банківський чек, квитанція, скріншот сплати в інтернет-банкінгу або витяг з банку.

Онлайн-послуги "Нафтогазу". Фото: скрін youtube
Онлайн-послуги "Нафтогазу". Фото: скрін youtube

Також у компанії перерахували всі переваги відмови від паперових платіжок. Наприклад, електронна квитанція на сайті з'являється раніше, і листоноші чекати не потрібно. Сплатити рахунок можна 10 числа.

  • при онлайн-оплаті банк запропонує надіслати вам чек на e-mail;
  • після оплати клієнт може зайти у свій Особистий кабінет і переконатися, що кошти вже надійшли на рахунок постачальника;
  • історія платежів зберігається в Особистому кабінеті my.gas й доступна до перегляду в будь-який час.

Відмовитися від паперових платіжок можна в особистому кабінеті на сайті "Нафтогазу". Потрібно знайти пункт "Налаштування", обрати розділ "Отримувати рахунки online". Також функція доступна в чатботах через той же розділ.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Нафтогаз, оплата комуналки, фото: Знай.ua
Нафтогаз, оплата комуналки, фото: Знай.ua

Раніше ми писали про те, що не лише без зв'язку, а й без інтернету: у Мінцифри попередили українців

Як повідомляв Знай.ua, "Ось вам і бонуси...": у "Yasno" українцям підказали, що робити зі зіпсованим лічильником

Також портал Знай.ua писав, що "Здирництво": клієнтка "Ощадбанку" розповіла про велику комісію при поповненні